Onderhoud Gepland
Prioriteit: Laag Beïnvloeden Server: Server72

Wij gaan onderhoud uitvoeren op een of meerdere servers. Gedurende dit onderhoud zullen we enkele verbeteringen aan de server doorvoeren om de prestaties en stabiliteit van de hosting verder te optimaliseren. We doen ons uiterste best om eventuele verstoringen tot een minimum te beperken, maar het is belangrijk om te weten dat dit onderhoud een korte downtime met zich mee kan brengen.

Gedurende het onderhoud zullen de websites die op de betreffende server gehost worden, mogelijk tijdelijk niet toegankelijk zijn. We realiseren ons hoe belangrijk jouw online aanwezigheid is. Echter zijn deze onderhoudswerkzaamheden nodig zijn om ervoor te zorgen dat we je de best mogelijke service blijven bieden.

We raden je aan om eventuele nodige maatregelen te treffen, zoals het plannen van eventuele geplande activiteiten rondom deze downtime. Ons technische team werkt hard om het onderhoud zo efficiënt mogelijk uit te voeren, zodat de hosting snel weer online zullen zijn.

We vertrouwen op je begrip en geduld tijdens onze onderhoudswerkzaamheden. Als je vragen of opmerkingen hebt over dit geplande onderhoud, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Server status

Hieronder vindt u een real-time overzicht van onze servers, waar eventuele bekende problemen vermeld staan

Server HTTP FTP POP3 Server belasting Uptime sinds herstart
Server72

Powered by WHMCompleteSolution